A projekt címe:

Technológiafejlesztés és kapacitásbővítő beruházás az Adaste 2003. Kft-nél

A kedvezményezett neve:

ADASTE 2003. Ingatlanberuházó Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege: 17 472 188 Ft

A támogatás mértéke: 66,21 %

A projekt tartalma:

Az Adaste cégcsoportot nagy ingatlanpiaci múlttal rendelkező tulajdonosok hozták létre, hogy az új lakást vagy otthont keresők részére teljes körű szolgáltatást tudjanak biztosítani. A dolgozók kellő szaktudásával és a kor követelményeinek megfelelő legmodernebb építőipari technikák alkalmazásával mára a régió piacvezetőjévé váltak. Sikereiket több száz mára már referencia értékű lakás, üzlethelyiség és építési telek fémjelzi. Emellett a tevékenységei között fogorvosi járóbeteg ellátás és vendéglátóipari tevékenység is szerepel. A betegek fogadása és ellátása a saját tulajdonú telephelyen kialakított rendelőben történik 2011 decembere óta. Ugyan ennek az épületnek a földszintjén 2015. év augusztusában megnyílt kávézónk, a Malom Cafe. A vendéglő célja a fogászat vendégeinek szélesebb körű kiszolgálása mellett egy magas színvonalú vendéglátóhely kialakítása.

Ezen projekt keretében két tevékenységi kört támogatunk. A kávézó fő projektje a konyhánk új, modern konyhatechnológiai eszközökkel történő felszerelése lehetővé teszi számunkra magasabb minőségi színvonalat képviseljünk. Másik támogatni kívánt terület a fogászat, ahol a környezet vírusok és más betegségek tekintetében kitettebb terület. A beruházásaink célja, hogy a dolgozóinknak és betegeinknek még biztonságosabb, vírusmentes környezetet biztosíthassunk.  

A kapacitásbővítés következtében lehetőségünk nyílik még több embert alkalmazni és a biztonságos munkakörnyezet biztosítása révén munkavállalóink lojalitása és nyugodt légkör biztosítani. Új, modernebb konyhai felszerelések és igényes környezet a munkavállalók szempontjából is vonzó, így a munkaerő-megtartás egyik fő feltétele is adott. A fertőtlenítő gépek a jelenleg kialakult helyzetben elengedhetetlenek és a dolgozók biztonságérzetét is erősíti, hogy ilyen környezetben dolgozhatnak. 

A beruházás keretein belül az alábbiakat megvalósítottuk meg:

Konyhatechnológiai eszközbeszerzések: ide tartozik egy kombi sütő, mosogatógép, grillsütő, keverőgép, robotgép, konyhai előkészítő gép, hűtőszekrény, hűtött munkaasztal, sous-vide kád, vákuumgép, szeletelőgép beszerzése, mely meglévő berendezéseink mellett jelentős kapacitásbővítést eredményezett. A modern eszközök révén tovább fejleszthetjük magas minőségű kiszolgálásunkat, tovább törekedve a lehető legjobb szolgáltatás nyújtására.

Fogászati eszközbeszerzések: ide tartozik egy professzionális ipari mosógép, szárítógép, sebészeti gép, fogászati autokláv, lenyomatkeverő gép, intraorális szkenner, illetve laptop kerül beszerzésre, mely mind hozzájárul egy magasabb színvonalú, biztonságosabb és tisztább munkakörnyezet megteremtéséhez.

A költségtételeket részletesen kifejtjük a költségvetésben, illetve a piacfelmérés pontoknál.

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00867

Közreműködő szervezet:

Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság

1139 Budapest, Váci út 81-83.

gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Tel: +36 1 896 66666